Vierde editie Ladies’ Circle Ede uitje voor ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken zingende koffiemeisjes en een lekkere lunch 


Gezellige lunch tijdens het evenement van de Ladies’ Circle vorig jaar in Cultura. (Fotostudio Arjan van Bruggen)


Ladies’ Circle Ede organiseert dit jaar wederom een gezellig uitje voor ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. De serviceclub voor ondernemende vrouwen in Ede bezorgt 75 ouderen van 11.00-13.30 uur kosteloos een onvergetelijke ochtend met livemuziek van de Zingende Koffiemeisjes, een heerlijke lunch en een gezelschapsspel. Dit alles wordt hen gratis aangeboden door de Ladies’ Circle en diverse sponsoren. Het evenement wordt op 21 maart gehouden in Bowlingcentrum Groeneveld in het centrum van Ede.

Sacha Schoonderbeek, voorzitter van de Ladies’ Circle Ede: “In Nederland zijn er naar schatting 1 miljoen ouderen waar er slechts één keer per week, bij sommigen zelfs maar één keer per maand, iemand op bezoek komt. Zo eenzaam dat als ze ziek zijn bijvoorbeeld, ze niet weten wie ze moeten vragen om een boodschap te doen. Dat kun je je bijna niet voorstellen. Om deze reden zet de Ladies’ Circle Ede zich in voor deze ouderen in Ede.“
De Ladies’ Circle Ede roept alle ouderen die zich aangesproken voelen op om aanwezig te zijn, al dan niet geholpen of opgegeven door hun familie of omgeving. Ambachtelijke Bakkerij Ten Veen uit Bennekom serveert heerlijke gebakjes en iedereen die niet zelf naar Bowlingcentrum Groeneveld kan komen, wordt uit- en thuisgebracht door Personenvervoer Noot uit Ede.

Voelt u zich vaak alleen, zou u graag wat regelmatiger bezoek krijgen of iets leuks doen met leeftijdsgenoten? Geef u dan op via [email protected] of bel met ‎06-82660460 (bereikbaar op werkdagen van 9.00-13.00 uur. Voicemail inspreken mag altijd, dan wordt er teruggebeld).
Er zijn al diverse zorginstanties benaderd voor het vullen van de gastenlijst. Voor deze oproep hebben wij nog 20 plekken beschikbaar. Opgeven kan met maximaal 3 personen tegelijk.

Over Ladies’Circle 63 Ede

Wilt u ook bijdragen? Ladies’ Circle Ede heeft ook haar webshop weer gevuld voor het goede doel. De serviceclub verkoopt nu mooie ansichtkaarten van bekende, getalenteerde grafisch vormgevers, kunstenaars en fotografen. Met de verkoop zamelen ze geld in voor dit jaarlijkse evenement, en bezorgen ze zelf ook post bij elk pakje van 10 verkochte kaarten bij mensen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Ga snel naar de webwinkel via www.ladiescircleede.nl.

Ladies’ Circle 63 Ede is een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot en met 45 jaar, die zich inzet voor Vriendschap & Service. Zij ondersteunen goede doelen en verrichten ‘handen-uit-de-mouwen’ activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim 80 Ladies’ Circles met bijna 1.000 leden.

Artikel van: https://www.edestad.nl/deeljenieuws/lokaal/325685/vierde-editie-ladies-circle-ede-uitje-voor-ouderen-die-wat-extra-aandacht