Ladies Circle Ede organiseert WinterFair voor Huntington


Op zaterdag 13 januari organiseert Ladies Circle Ede een WinterFair in Stadscafé Oscar om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de ziekte van Huntington. De middag belooft gezelligheid met winterse lekkernijen, vuurkorven en een loterij met prachtige prijzen. Kinderen kunnen gratis de naastgelegen ijsbaan op. Alle opbrengsten van de loterij en horeca gaan naar de strijd tegen Huntington.

De ziekte van Huntington, een dodelijke erfelijke aandoening met symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS, raakt hele families. Ladies Circle Ede, extra betrokken vanwege een voormalig lid dat door de ziekte is getroffen, draagt bij aan het landelijke doel van Ladies Circle Nederland: €400.000,- inzamelen. Dit geld wordt gebruikt voor educatie, ondersteuning van Huntington-gezinnen en onderzoek naar een geneesmiddel. 

Feest voor kinderen en loterij 
Op de WinterFair zijn er ook voor kinderen diverse activiteiten. Na een kop warme choco kan er gratis geschaatst worden, marshmallows geroosterd of een ballonfiguur of glittertattoo gescoord worden. Tijdens de loterij zijn er trekkingen voor diverse mooie prijzen, zoals een wellnessavond bij De Lichtboei, gratis personal training van Premium Health en enkele kwartaal sportabonnementen, twee tuinmannen voor een dag van Kerngroen, een unieke overnachting van Heilige Nachten, een OPPO find x 5 PRO smartphone, bootcamp (voor een bedrijf) van Training met Maat, gin tonic pakketten van Van Putten en Apeldoorn, bonnen voor restaurant het Oude Postkantoor en IJssalon La Fontana in Bennekom en Bakkerij Ten Veen, algemene dinercheques van €100 van Adapcare, Boodschappenpakket van de Plus, een CALEX XL designlamp naar keuze van de Reparatiewinkel en een jaar lang gratis schaatsen van Friends on Ice!

Loten kunnen ter plekke tijdens de fair, of vooraf via de online winkel www.ladiescircleede.nl worden gekocht, voor €5,- per stuk.

Details WinterFair:

- Datum: Zaterdag 13 januari 2024
- Locatie: Stadscafe Oscar, Ede
- Tijd: Van 15.00-19.00 uur

Iedereen is van harte welkom!