Ladies’ Circle Ede organiseert uitje voor ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken Muzikaal vertier en een gezellig samenzijn op zaterdag 23 maart in Cultura 

EDE, 7 februari 2019 – Ladies’ Circle Ede organiseert op zaterdag 23 maart voor het derde jaar op rij een gezellige middag voor ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. De serviceclub voor ondernemende vrouwen in Ede bezorgt ruim 100 ouderen van 11.00-14.30 uur kosteloos een onvergetelijke middag met livemuziek van de Edese Kreten, een muziekquiz en een heerlijke lunch. Dit alles wordt hen gratis aangeboden door de Ladies’ Circle en diverse sponsoren. Het evenement wordt gehouden in Cultura in het centrum van Ede.Marjoescha van Alphen, voorzitter van de Ladies’ Circle Ede: “In Nederland zijn er naar schatting 1 miljoen ouderen waar er slechts één keer per week, bij sommigen zelfs maar één keer per maand, iemand op bezoek komt. Dat kun je je als jong bent en werkt en/of een gezin draaiende houdt bijna niet voorstellen. Om deze reden zet de Ladies’ Circle Ede zich in voor deze ouderen in Ede.“

De Ladies’ Circle Ede roept alle ouderen die zich aangesproken voelen op om aanwezig te zijn, al dan niet geholpen of opgegeven door hun familie of omgeving. Ambachtelijke Bakkerij Ten Veen uit Bennekom serveert heerlijke gebakjes en iedereen die niet zelf naar Cultura kan komen wordt uit- en thuisgebracht door Personenvervoer Noot uit Ede.Voelt u zich vaak alleen, zou u graag wat regelmatiger bezoek krijgen of iets leuks doen met leeftijdsgenoten? Geef u dan op via [email protected] of bel met 06-82660460 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 – 14.00 uur. Voicemail inspreken mag altijd, dan wordt er teruggebeld).

Wilt u een ‘Tientje’ bijdragen? Voor 10 euro (meer of minder mag altijd) maakt u iemand een middag heel blij! Maak dit over op NL87 INGB 0653 6789 32 t.n.v. Ladies’ Circle Ede te Ede o.v.v. ‘Aandacht voor een oudere’. Ook met de aankoop van de speciaal voor dit evenement ontworpen wikkels voor Tony’s Chocolonely repen steun je ons jaarlijkse evenement van de Ladies’ Circle. Ga snel naar de webwinkel via www.ladiescircleede.nl.


Over Ladies’Circle 63 Ede


Ladies’ Circle 63 Ede is een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot en met 45 jaar, die zich inzet voor Vriendschap & Service. Zij ondersteunen goede doelen en verrichten ‘handen-uit-de-mouwen’ activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim 80 Ladies’ Circles met bijna 1.000 leden.