Genieten van taart, een muziekquiz en een polonaise op ouderenmiddag van Ladies’ Circle Ede 

 

Via https://edestad.nl/deel-je-nieuws-artikel/genieten-van-taart-een-muziekquiz-en-een-polonaise-op-ouderenmiddag-van

Op zaterdag 23 maart organiseerde Ladies’ Circle Ede met veel succes voor het derde jaar op rij een uitje voor ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Ruim 100 ouderen werden persoonlijk door de ladies ontvangen in Cultura en kregen heerlijke taart en lunch, een optreden van de Edese Kreten en een muziekquiz over de muziek van ‘toen’.

“Een middag als deze geeft zoveel voldoening als je mensen ziet genieten van muziek en vertrekken met een grote glimlach.” Aldus Marjoescha van Alphen, voorzitter Ladies’ Circle Ede. “Wij kunnen deze middag geheel kosteloos aanbieden aan de mensen door diverse sponsoren, zoals Noot, Stichting Wera en Bakkerij ten Veen. De mensen vertrokken met een goedgevulde goody bag en een begonia aangeboden door Kerngroen. Het geweldige initiatief Ede Doet stelt ons ook in de gelegenheid geld om in te zamelen voor dit jaarlijks terugkerende evenement. Volgend jaar zijn we terug!”

Over Ladies’ Circle 63 Ede

Ladies’ Circle 63 Ede is een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot en met 45 jaar, die zich inzet voor Vriendschap & Service. Zij ondersteunen goede doelen en verrichten ‘handen-uit-de-mouwen’ activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim 80 Ladies’ Circles met bijna 1.000 leden.