Een kaartje voor een kaartje tegen eenzaamheid Ladies’ Circle Ede verkoopt ansichtkaarten van bekende vormgevers en fotografen 

 

 EDE, 9 december 2019 – Ladies’ Circle Ede heeft haar webshop weer gevuld voor het goede doel. Na het succes van de Tony’s Chocolonely repen verkoopt de serviceclub voor vrouwen in Ede mooie ansichtkaarten van bekende, getalenteerde grafisch vormgevers, kunstenaars en fotografen, zoals Anne Olde Kalter, Aniek Bartels, Lotshots en Amanda Drost Photography. Met de verkoop zamelen ze geld in voor jaarlijkse evenementen voor ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken, en bezorgen ze zelf ook post bij elk pakje van 10 verkochte kaarten diezelfde groep mensen. 

“Voor elk pakje kaarten die men koopt, sturen wij er één met een warme persoonlijke groet naar een oudere,” zegt Sacha Schoonderbeek, voorzitter Ladies’ Circle Ede. “Het idee is om zo het hele jaar door aandacht aan mensen te geven die dat nodig hebben, en niet alleen tijdens het evenement dat wij jaarlijks organiseren. Wij willen graag bij een breder publiek aandacht vragen voor de landelijke problematiek van eenzaamheid onder ouderen. “ 

Overige ontwerpen zijn aangeleverd door: Marleen Stoelwinder, CMR Rijmpjes, Studio Roux en Katinka Feijs Illustration. De winst gaat volledig naar de evenementen, waarvan de eerstvolgende gepland staat op zaterdag 21 maart 2020. De ansichtkaarten zijn €2,- stuk, of 10 voor €17,50 (incl. btw) en zijn te bestellen via www.ladiescircleede.nl/winkel. Afhalen kan ook tijdens kantooruren bij film- en animatiestudio REDRUM, Arthur Koolkwartier 51 in Ede. 

Over Ladies’ Circle Ede

Ladies’ Circle 63 Ede is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar, die zich inzet voor ondersteuning voor goede doelen. Dat doen we door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim 70 Ladies’ Circles met bijna 1000 leden.